Nieuwe server, nieuw OS, nieuwe website

JAB_Spoorparade_17okt2014De oude blog 665-667 uit 2008 was dringend aan vervanging toe. Daarom dus een nieuwe blog. Tevens heb ik afscheid genomen van mijn oude LEGO website Brick Piles en de oude Thrustmaster flightsim hardware website Thrustmaster Resource Center. Deze waren al jaren niet meer bijgewerkt en de informatie achterhaald. Er zal tzt een nieuw fotoalbum online komen.

Er moet nog het nodige aan het design worden gedaan…

2 thoughts on “Nieuwe server, nieuw OS, nieuwe website”

  1. Hello,

    Came upon your site while searching, I was hoping you could help me. I have a similar CNC setup but instead of the 6040 I have the x6-1600 with LPT port and Yoocnc-685JKB. On this board I see the possibility of installing limit switch using LPT pins 11-13. I understand how to configure the limit switches but looking for information on how the wires are installed on the board. Further, are you aware of the code needed to make the switches operational? Did you use NO or NC ? Any help you can provide would be greatly appreciated.

Leave a Comment